Aktuális állásajánlataink

Amennyiben nem talál jelenleg olyan aktuális álláslehetőséget, amely felkelti az érdeklődését, kérjük regisztráljon önéletrajz adatbázisunkba, hogy értesítést küldhessünk Önnek, amennyiben megnyílik az elképzeléseinek megfelelő pozíció.

Általános jelentkezés

 

Belső ellenőr (IT terület)

Fő feladati közé tartozna a biztosító egész tevékenységére kiterjedően, különös tekintettel az IT területre ellenőrzések és ellenőrzési program előkészítése, az elvégzett ellenőrzésekről ellenőrzési jelentések írása valamint a feltárt hiányosságok megszüntetésére javaslatok kidolgozása, nyomon követése, utóellenőrzés. Ezenkívül számítunk Rád az utasítástervezetek véleményezésében és a vizsgált területekkel való közvetlen kapcsolattartásban is.

Budapest

Bérelszámolási munkatárs

Számítunk Rád a teljes körű bérelszámolási és társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok elvégzésében, a hóközi utalások, hóvégi zárással összefüggő feladatok illetve hóvégi bér utalások biztosításban valamint az éves személyi jövedelemadó előkészítésében is. Ezenkívül feladatait közé tartozna az éves zárási feladatok ellátása, levonások, költségtérítések, béren kívüli juttatások (cafeteria) kezelése.

Budapest

Call center munkatárs

A beérkező ügyfélhívások fogadása mellett kimenő kampányok lebonyolításában is számítunk Rád. Hívások során a termékek és szolgáltatások iránti igény felmérése, értékesítése, ügyfélpanaszok kezelése és rögzítése, az ügyfelek teljes körű tájékoztatása a meglévő szerződéseikkel kapcsolatban, ügyféladatok rögzítése a vállalati rendszerekben és

Budapest

Gépjármű kárszakértő

Gépjármű kárigények rendezése, kárszemle megrendelések fogadása, a helyszíni szemlék egyeztetése, elvégzése, kárkép pontos rögzítése, kárszámítás elvégzése, ügyfelek szakszerű tájékoztatása, szakértői rendszer pontos kezelése.

Országos

IT Üzleti elemző

A klasszikus IT üzleti elemző feladatok (üzleti és funkcionális követelményspecifikációk összeállítása, IT megoldási alternatívák kidolgozásában való részvétel, azok képviselete, folyamatos IT-üzleti kapcsolattartás, a két terület közötti hatékony információáramlás biztosítása, a megrendelő területek fejlesztési igényeinek felmérése, elemzése.

Budapest

JAVA fejlesztő

Lehetőséged van microservices, elosztott queue network, Angular2, Docker, Spring, valamint ESB technológiák használatára, megismerésére fejlesztési projektjeinkben.

Budapest

Panaszkezelési munkatárs

Fő feladataid közé tartozik majd a panaszügyek kivizsgálása és válaszlevelek megírása, méltányossági kérelmek és írásbeli tájékoztatások kezelése. Ezenkívül számítunk rád az érintett szakterületekkel való kapcsolattartásban, munkakörhöz kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzésében is.

Budapest

Személybiztosítási kárügyintéző

Személybiztosítási károkkal és szolgáltatási igényekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, az ügyfelek kárigényeinek telefonon történő fogadása, a kárügyekkel kapcsolatos tájékoztatások megadása, és a megfelelő ellenőrzést követően a kár- és szolgáltatási igények teljesítése tartozna fő feladataid közé. Nálunk kulcsszereped lesz az orvosi dokumentációk (pl. leletek és zárójelentések) értelmezésében és elbírálásában is. Ezenkívül a társosztályokkal való kapcsolattartásban, és

Budapest

Vagyonbiztosítási kárszakértő

Vagyonbiztosítási kárigények rendezése, kárszemle megrendelések fogadása, a helyszíni szemlék egyeztetése, elvégzése, kárkép pontos rögzítése, kárszámítás elvégzése, ügyfelek szakszerű tájékoztatása, szakértői rendszer pontos kezelése.

Országos

Vagyonbiztosítási kárügyintéző

Lakás- és vagyonkárokkal kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, az ügyfelek kárigényeinek telefonon történő fogadása és a kárügyekkel kapcsolatos tájékoztatások megadása, a szakértői szemlét, illetve a megfelelő ellenőrzést követően a kárigények teljesítése tartozna fő feladataid közé. Ezenkívül a biztosítási szerződések tartalmának (egyedi záradékok, önrészek, feltételek) ellenőrzésében, a kárszakértőkkel, felülvizsgálókkal, társosztályokkal történő kapcsolattartásban és

Budapest

Vezető fejlesztő

JAVA fejlesztői team szakmai irányítása mellett kulcsszereped lesz a projektvezetővel való együttműködésben. A fejlesztési módszertanok, eljárások és dokumentációs szabványok egységesítésében, bevezetésében és betartatásában, valamint a tudástranszfer biztosításában is számítunk Rád, illetve feladataid közé tartozik majd a

Budapest

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.